Enspecta

Privat

BRF & Företag

MENY

BRF & FÖRETAG - ENERGI & MILJÖTJÄNSTER

För ekonomiskt och miljömässigt hållbara fastigheter.
ENERGIDEKLARATION
Vi hjälper er med energideklaration av er fastighetsportfölj. En energideklaration visar fastighetens energiprestanda och gör det möjligt för er att spara energi där det behövs.
beställ
KLIMATDEKLARATION
En klimatdeklaration visar vilken miljöpåverkan som fastigheten har under både byggnadsfas och förvaltning. En klimatdeklaration ska enligt lag upprättas på alla kommersiellt byggda fastigheter.
beställ
SVANENMÄRKNING
För att uppnå en Svanenmärkning av er fastighet så finns det en del regler att förhålla sig till. Vi hjälper er med rådgivning och planering, så att er fastighet når de krav som finns.
beställ
GREEN BUILDING
Vill ni certifiera er fastighet i enlighet med GreenBuilding? Vi hjälper er att skapa en fastighet som är energieffektiv och miljömässigt hållbar, så att den klarar kraven för GreenBuilding.
beställ
VARFÖR TÄNKA PÅ ENERGI?
Effektiv energianvändning gör att mindre energi går till spillo, vilket påverkar både ekonomin och miljön positivt. Genom kunskap och förebyggande åtgärder går det att optimera energianvändningen och på så sätt skapa mer hållbara fastigheter.
OM ENSPECTA
Vi är ett besiktningsföretag som jobbar med energi, fukt och byggnadstekniska frågor. Hos oss möts du av professionella besiktningstekniker med ett stort fokus på kommunikation och pedagogik. Vårt mål är att du ska känna dig involverad och engagerad – hela vägen.
läs mer