Enspecta

Privat

BRF & Företag

MENY

OM OSS

Vi är Enspecta - Sveriges mest rekommenderade besiktningsföretag!
ENSPECTA
Vi är ett besiktningsföretag som jobbar med energi, fukt och byggnadstekniska frågor. Hos oss möts du av professionella besiktningstekniker med ett stort fokus på kommunikation och pedagogik. Vårt mål är att du ska känna dig involverad och engagerad – hela vägen.
“Vi startade Enspecta med visionen om att leverera något utöver det vanliga. Vi förmedlar kunskap, därför är kommunikation och pedagogik otroligt viktigt för oss..”
JONAS PERSSON, VD ENSPECTA AB
VAD VI KAN ERBJUDA
Vi jobbar med besiktningar, energi, miljö, mätningar, fukt och försäkringar. För oss är kunskapsförmedling viktigt och därför lägger vi stor vikt vid pedagogik. Vi vill att du som anlitar oss förstår vad vi gör och känner dig involverad hela vägen. Hos Enspecta är alla besiktningstekniker utbildade ingenjörer och kvalité är ett utav våra ledord. Vi jobbar mot både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
VARFÖR ENSPECTA?
För oss är det viktigt med god kommunikation och pedagogik. Vårt jobb är inte slutfört förrän alla frågor är besvarade och därför vill vi involvera dig i processen. Det innebär att vi berättar vad vi gör, förklarar orsaken till olika tillstånd och alltid är öppna för frågor. När du anlitar oss så vill vi ge dig något mer än det du beställde och målet är att du ska lära dig något nytt.
RIKSTÄCKANDE
Enspecta är ett besiktningsföretag som arbetar med energi, fukt och byggnadstekniska frågor. Enspecta är idag ett rikstäckande företag med huvudkontor i Malmö.
Hyllie Vattenparksgata 12
215 32 Malmö
KARRIÄR
Vill du bli en del av vårt team? Vi på Enspecta är stolta över våra medarbetare och är alltid på jakt efter nya talanger. Navigera mellan lediga tjänster eller skicka en spontanansökan.