Enspecta

Privat

BRF & Företag

MENY

PRIVAT - BESIKTNING

En överlåtelsebesiktning med Enspecta är så mycket mer än ett utlåtande om vad som är bra eller dåligt i ett hus.
KÖPA BOSTAD
Lär dig mer om din kommande bostad innan du tar beslut om att köpa.
läs mer
SÄLJA BOSTAD
Säkerställ att du och köparen har en gemensam bild av bostadens skick.
läs mer
TEKNISKA INSTALLATIONER
I alla besiktningar ingår en okulär besiktning av de tekniska installationerna. Det innebär att vi kontrollerar el, vatten, avlopp och ventilation. Besiktningsteknikern kontrollerar så att de tekniska installationerna är i gott skick och följer branschregler.
beställ
KÖPARGENOMGÅNG
Ska du köpa en ny bostad och vill ta del av det besiktningsprotkoll som redan finns? Då kan du beställa en köpargenomgång, istället för att göra en helt ny besiktning.
beställ
VARFÖR BESIKTIGA MED ENSPECTA?
När du besiktigar med Enspecta så får du inte bara lära dig mer om just din bostad, du får även kunskap om hur en byggnad fungerar. Du får reda på brister och risker med bostaden, vilket underhåll som kommer att krävas och vad just din bostad behöver. Med hjälp av kunskap, erfarenhet, hjälpmedel och våra sinnen så hjälper vi dig att förstå mer. Vårt mål är att du ska känna dig involverad och engagerad hela vägen.
VI FINNS HÄR FÖR DIG
Vi är ett besiktningsföretag som jobbar med energi, fukt och byggnadstekniska frågor. Hos oss möts du av professionella besiktningstekniker med ett stort fokus på kommunikation och pedagogik. Vårt mål är att du ska känna dig involverad och engagerad – hela vägen.
läs mer