Enspecta

Privat

BRF & Företag

MENY

BRF & FÖRETAG

Skapa en hållbar fastighetsförvaltning med Enspecta som partner.
BESIKTNING
En besiktning hjälper er att få syn på vilket skick fastigheten är i och vilket underhåll som krävs framöver. Våra medarbetare guidar er rätt och involverar er hela vägen.
läs mer
ENERGI & MILJÖTJÄNSTER
Förbättra fastighetens prestanda med små medel. Våra energikonsulter hjälper er med energideklaration, minskad energiförbrukning och att nå de miljökrav som finns.
läs mer
PROJEKTERING
Ta hjälp av Enspecta för projektering och upphandling av entreprenad, underhåll och renoveringar. Vi hjälper er som fastighetsägare att lyckas med era projekt.
läs mer
MÄTNING & KONTROLL
Vi hjälper er med mätningar av er fastighet. Vi erbjuder radonmätning, areamätning, fuktmätning och hjälper er med skadeutredning.
läs mer
HÅLLBART OCH LÅNGSIKTIGT
Med Enspecta som partner kan ni skapa goda förutsättningar för era fastigheter. Vi hjälper er med besiktning, projektering, energi, mätning och miljötjänster. Med vår hjälp kan ni ta beslut på rätt grunder, förstå vilket underhåll som krävs och göra en hållbar plan för era fastigheter.
OM ENSPECTA
Vi är ett besiktningsföretag som jobbar med energi, fukt och byggnadstekniska frågor. Hos oss möts du av professionella besiktningstekniker med ett stort fokus på kommunikation och pedagogik. Vårt mål är att du ska känna dig involverad och engagerad – hela vägen.
läs mer